DORYA TÜRKİYE

DORYA MÜKEMMEL RENK PALETİNE YENİ RENKLER EKLEDİ

Hemen Yayınlanmak Üzere

14 Ağustos 2015, İzmir

Lüks iç tasarım markası Dorya International, 2016 koleksiyonları için 4 yeni renk seçeneğini açıkladı.

Dorya ve Trump Home by Dorya Koleksiyonlarına eklenen bu göz alıcı yeni eklemeler, Dorya’nın Palette Perfect™ adı verilen mükemmel paletini oluşturan renklerle aynı yoğunluğa sahiptir. Zengin pigmentleri, eşsiz derinlik ve saflıklarıyla her bir renk, detaylara gösterilen her zamanki titizlikle hazırlandı.

Olağanüstü yeni renk karışımları, ultra lüks renk kombinasyonlarının arttırılması için mevcut renk paletine kusursuz şekilde eklendi. Dorya’nın 70 cila seçeneği sunan seçkin Palette Perfect™ progamı ile uyum sağlayacak bu yeni renklerle olağanüstü kombinasyonlar oluşturulabilecek.

“Etkili tasarımcılar renkler konusunda güçlü taahhütler verir,” diyen Dorya International Kreatif Direktörü Megan Perry “Sınırlarımız yok, modern renklerden oluşan cila seçeneklerimizle lüks tasarımcılar için, seçici müşterilerine kendi zevklerini taşıyan benzersiz kombinasyonlar oluşturma olanağı sunuyoruz” demiştir.

Cesur ve canlı turkuaz, sıcak pembe tonları, frambuaz, füme, parlak kırmızı, bumblebee sarısı ile birlikte inci, titanyum, dusk, veya espresso gibi daha yumuşak tonlardan oluşan renk paletimize eklenen yeni renkteki cilalarımız ikonlaşacak.

Dorya tarafından 2010 yılında tanıtılan Palette Perfect™ programı, tasarımcılara ve ev sahiplerine her bir Dorya ürününü, dört ila yirmi iki farklı özellikle özelleştirebilme imkanı verir. Renkler Almanya, Amerika ve Türkiye’deki mühendislerin, dünyanın en iyi pigment üreticileri ile ortak çalışması sonucunda zengin pigmentlerle oluşturulmuştur. Yeni renk seçenekleri tüm özel sipariş mobilya ve kaplamalarda kullanılabilecektir.

 

MÜKEMMEL PALET'E YENİ EKLENENLER

6D Imperia Dark. Mükemmel Palet’in yeni üyesi Imperia Dark, dünyanın en benzersiz ve egzotik cilalarından biridir.

56 Bronze. Anadolu Bakır Sanatından ilham alınarak oluşturulan Bronze’un saf bir yansıması vardır.

57 Platinum. Hoş ve temiz bir yansıması olan Platinum renginin sıcak görünümü, siyah lake veya espresso maun ile zengin bir contrast oluşturacak.

59 Gunmetal. Lüks araba üreticilerinden ilham alınarak oluşturulan Gunmetal rengi benzersiz ve kusursuzdur.

 

Dorya International

Uluslararası bir lüks mobilya ve iç mekan markası olan Dorya, özgün stilin bir yaşam tarzı olduğu inanışıyla, iç mekan ürünleri ve en seçkin el yapımı mobilyalar üretir. Bütün mobilyalar %100 el yapımıdır. Dorya markasının özünde ince ahşap işçiliği, lüks malzeme kullanımı ve detaylara verilen önem vardır. Dorya’nin Heritage, Contemporain, Trump Home by Dorya ve Executive adlarıyla hem ev hemde iş yerleri için uygun dört farklı koleksiyonu bulunmaktadır. Bu koleksiyonlardaki ürünler, bugüne kadar; özel müşterilerin ev ve ofislerinde, hükümet saraylarında ve konsolosluklarda kullanılmıştır. Dorya hakkında daha fazla bilgi almak için  www.doryainteriors.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 


DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN, BASIN İLETİŞİM FORMUMUZU DOLDURUNUZ